Gode overnattingssteder i Sogndal

Sogndal er blitt en populær destinasjon for konferanser, møter og andre eventer, og det har derfor dukket opp flere og flere overnattingssteder på tettstedet. Noen drar på tur til Sogndal kun for å oppleve Sogndal Fotball på Fosshaugane, der de har hjemmebanen sin. Dette er tross alt den eneste bygda i Tippeligaen, og det er de stolte av. I tillegg til at Sogndal er en flott plass å arrangere kurs og konferanser på, er det mye å oppleve her. Aktiviteter som zipline, fjellklatring, ski og flotte fotturer er ikke langt unna, så her er det med andre ord mye å velge mellom.

Når det kommer til overnattingssteder i Sogndal er valgmulighetene også gode, og du finner garantert en plass å sove som passer til dine forventninger, krav og budsjett. Det er mange alternativer å velge mellom, og du finner alt fra standard hotell og enkle hytter til flotte lodger og leiligheter til hele familien. Under tar vi for oss noen av de beste overnattingsstedene i Sogndal, slik at valget ditt blir litt lettere. Naturligvis har vi sortert etter budsjett, slik at du kan finne det beste alternativet for deg når du skal besøke Sogndal. Dette er ei bygd du sent vil glemme.

Overnattingssteder i Sogndal som er verdt å merke seg

Vi starter med å se på de billigere alternativene for overnatting i Sogndal. I listen under ser du en enkel oversikt over de forskjellige, men vi skal selvfølgelig dra fram noen vesentlige poeng her. Om du virkelig er på budsjett kan Sogndal Lodge & Guiding være noe for deg. Dette er et hjemmekoselig vandrerhjem, der du kan booke deg inn på rom som du deler med andre reisende med fokus på budsjett. Ikke så langt ifra Sogndal ligger Nedre Amla Fjord Apartment i Kaupanger. Dette er en 15 minutters kjøretur fra Sogndal sentrum, og passer perfekt om du er på budsjett. Leiligheten har både dobbeltseng og sovesofa, og kan derfor passe for familien på tur. En annen leilighet, som er litt mer sentrumsnær, men allikevel ikke skader lommeboka, er Stullahaugen 7. Denne leiligheten har tre soverom, og ett bad. Du kan enten leie hele leiligheten (med alle tre rommene), eller ett og ett rom. Dersom du går for sistnevnte alternativ kommer du til å spare ganske mange lapper, men til gjengjeld må du dele bad med de andre rommene dersom de er leid ut. Som du ser finnes det mange alternativer for de som ønsker å besøke Sogndal på budsjett.

  • Sogndal Lodge
  • Nedre Amla Fjord Apartment
  • Stullahaugen 7

La oss ta en titt på flere overnattingssteder i Sogndal. Av hoteller kan vi nevne Best Western Lægreid Hotell (også kjent lokalt som bare «Lægreid») og Quality Hotel Sogndal. Begge disse hotellene holder en god standard som du kan forvente hos kjedehotell, og om du har bodd på et Quality-hotell eller Best Western før, har du nok en idé om hva du kan forvente deg. Om du ønsker noe litt mindre generisk når det kommer til overnattingen din, har vi noen flere forslag.

Timblalodgen kan ikke ignoreres når det kommer til overnatting i Sogndal. Timblalodgen ligger i Sogndalsdalen, nær heis nummer tre på Hodlekve Skisenter. Her er du med andre ord midt i skibakken, og det er det perfekte valget for deg som er ute etter eventyr i Sogndal. Timblalodgen har grill, badstue og terrasse, så her har du alt du trenger. Et annet populært overnattingssted som ikke ligger så langt fra heisene på Hodlekve (700 meter, for å være eksakt) er Fjellsporthyttene. I Fjellsporthytte nr. fire får du en komfortabel overnatting, kjøkken og vaskemaskin, to soverom og terrasse med utsikt over området. Det er med andre ord svært mye å velge mellom når det kommer til overnatting i Sogndal.

  • Best Western Lægreid Hotell
  • Quality Hotel Sogndal
  • Timblalodgen
  • Fjellsporthytta